בדיקה גנטית בהריון ראשון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/05/2018 | 10:05 | מאת: טלי

בת 46 הריון ראשון מתרומת ביצית. שבוע 16. גיל התורמת 30. סקירת מערכות מוקדמת תקינה..שקיפות עורפית תקינה...המהלך תקין. שוקלת לעבור בדיקת NIPT דרך חברת Verify.. קיימים אצלם שני סוגים של הבדיקה - בדיקה גנטית רגילה ובדיקה מורחבת שבה בודקים תסמונות גנטיות נדירות. מה לדעתך עדיף במיקרה שלי ?

25/05/2018 | 10:09 | מאת: פרופ' שחר קול

אין לזה גבול.... אפשר גם לרצף את כל הגנום העוברי.... יש לזכור רק כי כל בני האדם בעולם נשאים למוטציות שונות ומשונות. אין אנשים מושלמים... כל הרה תבחר מה לעשות בעצמה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית