דחוף - שאלה לגבי הזרקה היום

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/05/2018 | 07:56 | מאת: אורית

שלום במרפאה שבה אני מטופלת כתבו לי להזריק פיוריגון כל ערב עד יום ראשון כולל. בראשון בערב להזריק 2 דקאפפטיל, 1 אוביטרל ו1 פרגניל. שמתי לב שלמעשה יוצא שאני מזריקה פיוריגון אחרי שאני מזריקה את המבייצים (כי את הפיוריגון אני מזריקה ב22:00 כל ערב והמבייצים אמרו לי להזריק ב21:00). האם זה הגיוני שאני צריכה להזריק פיוריגון אחרי המבייצים?

20/05/2018 | 11:24 | מאת: פרופ' שחר קול

לא הגיוני. אם בכלל, עדיף להזריק פיורגון בבוקר. לא ברור הצורך בפרגניל בנוסף לאוביטרל. זה אותו דבר....

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית