ביוץ וסיכוי להכנס להריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/05/2018 | 08:19 | מאת: מיטל

שלום עוד חודש בת 43. ללא טיפול. עשיתי מעקב זקיקים ביום ה11 למחזור - רירית 11 וזקיק בגודל 16. ביום ה- 16 עשיתי שוב, רירית 11 זקיקים 10ו11 אך הזקיק 16 "נעלם". מצד שני גם לא ראו גופיף צהוב ונוזל . 1. האם יכול להיות שבין לבין הספקתי לבייץ? 2. כמה זמן אחרי הביוץ רואים גופיף צהוב באולטרסאונד? 3. האם יכול להיות שלא בייצתי בכלל? 4. מה הגודל המינימלי שזקיק יכול לבייץ? יש לציין שלא עשיתי בדיקות דם . רק זקיקים. אשמח לתשובות על ארבעת השאלות תודה מראש! מיטל

03/05/2018 | 11:19 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כן 2. לא תמיד רואים אותו 3. הכל יכול להיות....... 4. משתנה מאישה לאישה, ומגיל לגיל. אין חוקים בנושא. רצוי לוודא ביוץ על ידי בדיקת דם לפרוגסטרון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית