פרוטוקול ארוך

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/12/2011 | 12:01 | מאת: יסמין

שלום ד"ר אני עושה טיפול חמישי של I.V.F . בתאריך 21/11 התחלתי דקפפטיל, קיבלתי מחזור ב-26/11 והתחלתי עם מנוגון ב-28/11. הרופא בביה?ח אמר לי שהיה מקום לקחת עשרה ימים דקפפטיל לפני התחלת המנוגון. שאלתי: האם הרופא צודק? האם סופו של פרוטוקול זה בכישלון? האם סוג הפרוטוקול עלול להשפיע על איכות הביציות? תודה ושבת שלום

03/12/2011 | 21:14 | מאת: פרופ' שחר קול

עקרונית הרופא צודק, אך עדיין יש תקווה לטיפול הנוכחי. השפעת הפרוטוקול על איכות הביציות היא די שולית.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית