עליה ב TSH

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/07/2011 | 07:33 | מאת: עירית אונגר

שלום, בשנת 2001 עברתי כריתה של בלוטת התריס עקב פוליקולר קרצינומה ועברתי טיפול ביוד רדיואקטיבי. בבדיקה שגרתית שעברתי השבוע התקבלו תוצאות כמפורט: TSH-30.56 FT4-11.1 אשמח לקבל התיחסות לתוצאות ומשמעותן. מינון אלטרוקסין 200 מג ליום. בברכה עירית אונגר

אם הבדיקה נלקחה תחת טיפול מלא באלטרוקסין הרי שנראה שיש להגביר את המינון בצורה משמעותית. אם מדובר בתוצאה חריגה לעומת קודמותיה אני ממליצה ראשית לחזור עליה ואז לקבל החלטה. בהצלחה

22/07/2011 | 12:36 | מאת: עירית אונגר

תודה על התיחסות ענינית ומהירה. בדיקה קודמת 09/10 התוצאה של TSH-0.26.מרגישה גרוע ולמעשה יחסנו התלונות לבעיות אחרות והנושא עלה מאד באקרעי. בברכה עירית אונגר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת