הרכב תרופת האלטרוקסין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/11/2011 | 19:12 | מאת: דינה

שלום דוקטור מזה 30 שנה אני נוטלת 150 מ,ג של אלטרוקסין, לאחר טיפול ביוד רדיואקטיבי עקב פעילות יתר של בלוטת התריס לאור הבלגן שנוצר, עם החלפת הרכב התרופה, ברצוני לשאול אם בארה"ב או באירופה עדיין מיצרים אלטרוקסין לפי ההרכב הקודם. לתשובתך אודה לא ברור...אם משהו "עבד" כל כך טוב לאלפי חולים, מדוע להחליף...?הבינותי שתביעה משפטית כבר הוגשה...על גבם של החולים, אלא מאי?! תודה רבה מראש עבור הבירור הנ"ל-או/אז אשיג את התרופה אליה אני רגילה מזה המון שנים. דינה

דינה שלום ככל הידוע לי הפסיקו לייצר את האלטרוקסין הישן אך ייתכן ויש עדיין מדינות בעולם שם ניתן להשיגו. אם יהיו לי פרטים נוספים אעדכן.שבוע טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת