נתניה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/11/2011 | 12:53 | מאת: איציק

שלום לך הנני כותבת לך בשם בעלי במהלך 10 שנים שותה אלקטרוקסין במינון של 200 ביום לאחרונה לפני כ3 חודשים (לפני כל נושא האלקטרוקסין שיצאה לכותרות ) סובל מתופעות כמו הזעת יתר נמנום קשה במהלך היום לחץ בחזה התכצות שרירים חזקות מאוד ועוד... פנינו לרופא ולאחר בד' דם נמצא שהוא לא מאוזן , ביקשנו הוסיף למינון כדור נוסף של 100 בשבוע , ועדיין לא מאוזן , ביקשנו מהרופא את הכדור סינטרואיד ונענו בשלילה פניתי לכל הגורמים למשרד הבריאות מעבירים אותי מאחד לשני כולל תלונות הציבור ניסינו בכל האפשרות לא מצליחים הרופא המטפל שלח טופס 29ג' והעביר מכתב להנהלת מכבי וסירבו המצב מידרדר ואין לנו תשובה . אנחנו חברי מכבי 20 שנה ומבוטחי זהב . בושה וחרפה במדינת ישראל שהחיים שלנו נמצאים בידיים שלכם וכל זה עיניין כלכלי בלבד !!! עיזרי לנו בבקשה ... חברי מכבי נתניה

שלום לך בעקרון סינטוראיד מאושר במכבי אך ורק לאחר כשלון באיזון עם שתי התרופות - אלטרוקסין ויוטירוקס וזאת אך ורק לאחר אישור מיוחד. את מוזמנת לפנות לתלונות הציבור של מכבי. את מוזמנת גם לקבוע תור אלי (בנתניה) אם לא יצליחו לאזן את בעלך, אולי אוכל להיות לעזר. בריאות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת