תפקוד יותרת המח

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/08/2015 | 19:36 | מאת: גיטית

שלום רב, נשלחתי ע"י אנדוקרינולוג לבדיקת דם לבירור תפקוד יותרת המח. עקב פרולקטין יתר בבדיקות דם קודמות. (קרוב מאד לגבול העליון) אלו התוצאות: TSH - 2.9 mIU/l Prolactin 722.0 mIU/l LH - Luteinizing Hormone - 2.0 IU/l FSH - 6.5 IU/l Testosterone Total - 1.5 nmol/L -קטן מ Cortisol 8 am (B)- 268 nmo/l Somatomedin C (IGF-1) -158 ng/ml Growth Hormone 0.42 פרולקטין לאחר 3 שעות עירות 610.0 האם התוצאות תקינות. (יש לי תור רק לעוד יותר מחודשיים...) רב תודות.

גיטית שלום בגדול הבדיקות תקינות

27/08/2015 | 00:25 | מאת: גיטית

האם ניתן להרות במצב זה? אני מנסה להרות יותר משנה ללא הצלחה. חשוב לציין שאני סובלת לאחרונה מאי סדירות במחזור ואקנה. האם אמור להיות קשר בין הדברים? (בת 30 לאחר 3 לידות)

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת