בדיקות דם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/03/2015 | 21:05 | מאת: אביב

הייתי אצל רופאת המשפחה שאמרה לי שלפי הבדיקות דם בלוטת התריס שלי עייפה היא אמרה לי שכנראה אני יושן מאוחר או לא יושן מספיק רציתי לדעת אני גם סובל מפיסורה ולוקח משלשל לקסיקל פורטה מצמח הסנה הרופא כירורוג אמר לי לקחת שתי כדורים לפני השינה כרגע לקחתי לתקופה של עשרה ימים כדור אחד והפסקתי למשך שבוע ומשהו שבועיים ואכשיו המשכתי שוב כדור אחד לפני השינה אבל עדיין יש לי יציאות קשות ועבות שצריך ללחוץ כדי להוציא אותם האם זה יכול להיות בגלל התוצאות של בלוטת התריס ? ה TSH יצא לי 5.32 וה FREE T4 יצא לי 15.82 האם מזה נהיה לי עצירות ? ושאלה אחרונה לכמה זמן ניתן לקחת את הלקסיקל פורטה האם מסוכן לקחת אותו לטווח ארוך ודרך אגב אני בעל מעי רגיז בן 23 תודה רבה

אביב שלום לפי התוצאות יש לך תת פעילות מאד קלה של בלוטת תריס, שכנראה לא מסבירה עצירות כה קשה. לא מומלץ ליטול לקסטיב באופן קבוע. ממליצה לחזור לרופאה שלך. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת