מדביקת הודיה להרזיה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/11/2014 | 13:44 | מאת: ציפי

אני בת 50 סובלת מתת פעילות בלוטת התתריס, ב 2008 עברתי כריתת חצי בלוטה ,בגלגידול פפילרי ההוחלט יחד עם המנתח על כריתת חצי בלוטה ,אני נוטלת 150 מ"ג אלטרוקסין ליום. מאז הניתוח משקלי עלה ורציתי להעזר במדביקה שתחסום את התאבון . הומלץ לי על מדביקת הודיה ונאמר לי שהיא אינה מכילה יוד ואינה מכילה אצת ים. האם אני יכולה להשתמש במדביקה כקטליזטור ,כי ללא מדביקה אני בקבוצה חלי ממן ועדיין מחפשת פחמימות בתוך התפריט.מה דעתך?

ציפי שלום אין מניעה,אם אכן המדבקה אינה מכילה יוד או אצות ויש לוודא זאת היטב טרם השימוש.בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת