tsh גבוה בהריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/07/2014 | 11:34 | מאת: דפנה

שלום, אני בשבוע ה6 להריון. בבדיקת דם התקבלו התוצאות הבאות: TSH= 3.72 FT4=12.9 אני יודעת שהTSH בהריון לא אמור לעלות מעל 2.5... האם זה אומר שנדרש טיפול כלשהו במצבי? על מה היית ממליצה? אציין כי אני חשה עייפות מוגברת וסחרחורות לעיתים קרובות, חוסר תיאבון כמעט מוחלט. אני יודעת שאלו הם גם תופעות של ההריון עצמו, אך בהריון הקודם לא היה הדבר עד כדי כך מוקצן... האם יש לזה קשר לערכי ה TSH? תודה.

דפנה שלום אכן כדאי לטפל תרופתית, ואולי כדאי גם לחזור לפני כן על הבדיקה. רופא המשפחה או הנשים יוכל לסייע לך. אין קשר לתחושות שלך. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת