אלטרוקסין- שאלה אחרת מקווה מאוד לתשובה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/10/2011 | 19:52 | מאת: נילי

ד"ר שלום, אני בת 26, הריון ראשון. נוטלת את האלטרוקסין החדש כבר מתחילת ההריון. לאחר בדיקה שעשיתי נמצא שאני מאוזנת בהחלט. עם זאת אני פשוט לא מרגישה טוב! מיגרנות, לחץ בעיניים, רעד ברגליים ועצבנות... שאלתי היא, האם בכלל קיימים תחליפים לאלטרוקסין? האם יש הנחיות אחרות לנשים בהריון שפשוט לא מצליחות לתפקד? תודה וחג שמח

נילי שלום כפי שכבר כתבתי כאן, אין שום וודאות שהתכשיר של אלטרוקסין הוא הגורם לתופעות הללו. ישנם תחליפים המשתנים מקופה אחת לאחרת. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת