בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/08/2011 | 22:24 | מאת: קתי

ערב טוב דר' נירית, אני בת 32 ולפני כ 13 שנים עברתי טיפול יוד בגלל יתר פעילות של בלוטת התריס. בקצרה הטיפול היה לא מוצלח ושרפו יותר ממה שרצו.. מאז אני מקבלת אלטרוקסין 100 כל יום. בתקופות מסויימות הפסקתי ונסיתי טיפולים לא קונבציונלים זה לא עזר. נכון להיום כבר שנתיים בלי הפסקה אני לוקחת כדור כל יום. אני לא מרגישה טוב, יש לי בכילות, חולשה, סחרחורות ובעיות בוסת.בבדיקה האחרונה TSH היה 7.11. הבלוטה לא מאוזנת ולא היתה אף פעם. הרופאים אומרים שאין מה לעשות רק להמשיך עם הכדור, אבל אני לא מרגישה טוב. האים יש מה לעשות עם זה? תודה מראש קטי

קטי שלום בעקרון אין ברירה אלא להמשיך טיפול באלטרוקסין כאשר המטרה היא להגיע לאיזון ה TSH בטווח אמצע נורמה ומטה בתקווה שאז תרגישי טוב יותר בהצלחה

16/08/2011 | 00:02 | מאת: קתי

תודה... :-)

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת