טרוליסיטי 0.75 - שלשולים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/12/2020 | 17:27 | מאת: רינה ק.

לפני חודש רופאת הסוכרת המליצה לי על תרופה בשם טרוליסיטי בהזרקה פעם בשבוע. התחלתי עם המינון של 0.75 . לא היו שום תופעות לוואי אחרי 3 הזריקות הראשונות. מייד עם הזרקת הזריקה ה-4 התחילו שלשולים. ביומיים הראשונים רק פעם ביום בצהריים. ביום השלישי לאחר ההזרקה לא היה שלשול. היום שהוא היום הרביעי מאז ההזרקה, החל משעה 10.30 יש שלשולים וכאבי בטן. היתכן ? ומה אני עושה ?

רינה שלום בהחלט ייתכן, ועם זאת ייתכן ומדובר במחלה לא קשורה. כדאי לראות מה קורה בימים הקרובים וכמובן לדבר עם רופאת הסוכרת שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת