חריגה משמעותית ברמת tsh - שאלת המשך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/12/2020 | 15:54 | מאת: עינבל חיה

דר' שלום ב 24.11 כתבתי לך על חריגה בבדיקות. עשיתי היום בדיקה חוזרת לאחר העלאת מינון מ 600 ל 700 לשבוע . אני אחרי כריתה מלאה בשל גידול פפלירי כולל הדבקה של בלוטות לימפה צואריות מ 11.2013 רמת tsh - היה 7.8 וירדה ל 4.55 רמת t3 -היתה 4.9 כעת 4.5 רמת t4 -היתה 15.9 כעת 19.3 הבעיה היא שעד היום כל השנים רמת תירוגלובוחין היתה קטנה מ 0.8 - אפילו לא קיבלה מספר וכעת עלתה ל 1.19 ! רמת הנוגדנים (ab) קטנה מ 20 מה משמעות הדבר מבחינת חזרת הסרטן ? אני ממש בלחץ מזה !

עינבל שלום אין לי את כל המידע לפניי אבל מדובר בחריגה קלה של הטירוכלובולין ושי לעקוב אחרי התוצאה ואם תהיה עליה נוספת לשקול לבצע הדמיה. אני מציעה שתפני לרופא המטפל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת