היפוגלקמיה ללא סכרת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

14/11/2020 | 08:52 | מאת: היי

היי אני שלוש שנים כמעט אחרי שרוול, במשקל יציב כבר כשנתיים. סובלת לעתים מדאמפינג, שתסמיניו דומים להיפוגליקמיה. אתמול כשחוויתי את זה בדקתי במכשיר סוכר שהיה במקרה לידי והסוכר עמד על 43, אכלתי שוקולד לאחר חצי שעה הסוכר היה 140 ולאחר שלוש שעות היה 90. יש רקע של סכרת במשפחה אך איני סובלת מכך, הסוכר שלי בצום תקין(90לפני חודש וחצי) והa1c היה 4.8 בסוף יולי. מה הסיבה לכך? אם הסוכר תקין בבדיקות וזה עדיין קורה יש סיכוי שאני סובלת מסכרת? תודה ויום נעים

שלום לך, היפוגליקמיה שכיחה אחרי ניתוח בריאטרי והטיפול הוא תזונתי בעיקרו, ממליצה שתפני לתזונאית מומחית בבריאטריה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת