יתר פעילות בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/10/2020 | 19:14 | מאת: לי

הייד"ר אני שנה וחצי אחרי כריתה של בלוטת תריס ודיסקציה, מקבלת מינון גבוה של יוטירקס ונמצאת עכשיו ביתר פעילות של tsh 0.01 אני כל הזמן עייפה בקושי מחזיקה את עצמי ערה, גם אחרי פעילות קלה בבית אני מתעייפת נורא מהר. לפני הכל הייתימאד פעילה ומשתדלת לא לוותר על פעילות גופנית אבל אני מאד עייפה ברמה של קושי להחזיק ערה במהלך שעות היום מה עושים? מיואשת ממש :(

לי שלום עלייך להיות במעקב אנדוקרינולוג ולבדוק אופציה להפחתת מינון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת