סוכר 70 בצום ותנגודת לאינסולין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/08/2020 | 19:26 | מאת: רעות

שלום ד"ר, יש לי תנגודת לאינסולין שמטופלת שנים עם גלוקומין. הסוכר תמיד בנורמה, אך לראושנה יצא לי סוכר לאחר צום של 10 שעות 70 כאשר מ 70 זה הנורמה. האם זה אומר שאם הייתי עושה את בדיקת הדם שעתיים אחרי כעבור 12 שעות הגיוני שהיתה יוצאת לי תוצאה לא תקינה וזה היה נחשב היפוגליקמיה? יש לציין שאני לא מנטרת את הסוכר. האם עדיף להתחיל לנטר אותו? תודה רבה

לא סביר שהיתה היפוגליקמיה אחרי 12 שעות, אין צורך בניטור הסוכר באופן קבוע על טיפול בגלוקומין בלבד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת