שאלות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/08/2020 | 16:17 | מאת: שושי

שלום, אשמח לשאול שאלת הבנה.. בת 28. אני במעקב אנדוקריני בגלל פרולקטינימיה. נוטלת קבותרים שבלעדיו המחזור לא סדיר. איתו המחזור סדיר. מחזורים אצלי קשים מאוד מבחינת כאב ולעפמים אני מעדיפה הפסקה ממחזורים. האם יש סיכון בלהפסיק את הקבותרים ולפני שארצה הריון ליטול אותם שוב? האם יש הגיון בלהמשיך מעקב אנדוקריני? המצב שלי די סטטי- בלי כדורים-פרולקטין גבוה-אין מחזור. עם כדורים- פרולקטין בנורמה-יש מחזור. בנוסף, כל שאר ההורמונים תקינים פלוס המיקרואדנומה לא גודלת מאז שאובחנה (4 שנים).

שושי שלום הפסקת מחזור לכמה חודשים היא לא בריאה לגוף ולא מומלצת. כדאי להתייעץ עם רופא הנשים שלך לגבי פתרון לכאבי המחזור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת