שאלה בנוגע לרקע גנטי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/08/2020 | 17:31 | מאת: שיר

שלום אובחנה אצלי בבדיקות גנטיות הצורה הלא קלאסית של כשל 21 הידרוקסילאז והיפראנדרוגניזם. האם זה קשור לתסמונת השחלות הפוליציסטיות? או לבלוטת האדרנל? האם הבעיה הגנטית הזו מעלה סיכון לסכרת? יש לציין שערכי סוכר בצום תקינים וכן אין לי שחלות עם זקיקים רבים לפי אולטראסאונד ורמות LG ו fsh תקינות והיחס ביניהם תקין

שיר שלום אני מציעה שתפני לאנדוקרינולוג להסבר מלא ומעקב. מדובר בחסר גנטי באדרנל, אין קשר לסוכרת

07/08/2020 | 21:29 | מאת: שיר

תודה אכן אפנה אבל אשמח לדעת אם אובחנתי עם הכשל הגנטי הזה האם הוא קשור לתסמונת השחלות הפוליציסטיות או שזו תסמונת אחרת?

מדובר בתסמונות דומות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת