TSH 6.35 - מה עושים?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

30/07/2020 | 14:36 | מאת: סיון

שלום, אני לוקחת יוטירקס כבר 10 שנים. האנדו אמר לי שאני צריכה זאת רק בשביל ההיריונות כי הערכים היו יחסית נמוכים. אני מרגישה טוב ולכן הפסקתי לקחת כדורים. אבל הערך עלה ל- 6.35. T3 - 4.10 T4 - 11.70 האם עלי לחזור לקחת את הכדורים? ללכת לאנדוקרינולוג? אני רוצה להפסיק לקחת אותם.. תודה!

סיון שלום אין לי פרטים כמו גיל, מחלות רקע, מועד הפסקת הטיפול ומינון וכיוב, אבל ייתכן ואין צורך בטיפול תרופתי, מציעה לפנות ליעוץ אנדוקרינולוג מסודר

30/07/2020 | 19:19 | מאת: סיון

תודה רבה על תשובתך המהירה! גיל 45 ללא מחלות רקע פרט לתת פעילות בלוטת התריס. כשהתחלתי לקחת את התרופה המדד היה כ- 6.5 כמו היום. הפסקתי לפני כ- 5 חודשים לקחת את התרופה. עד אז המינון היה: 100*4 פעמים בשבוע, 50*3 פעמים בשבוע. וכאמור פרט לתוצאה אני מרגישה טוב. שוב, תודה רבה

אם את חשה בטוב ולא מתכננת הריון ייתכן ולא חובה בטיפול תרופתי אך מציעה להתיעץ עם הרופא שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת