הגדלת נפח או מסת גוף

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

06/07/2020 | 06:01 | מאת: יניב

שלום לכולם, הנני בחור בן 43 אשר מושתל כליה על רקע כליות דיספפלצטיות ועקב הבעיה הבריאותיות מגיל ילדות מימדי גופי קטנים בערך כ-20%. גובה; 1.50 ס"מ, משקל: 47 קילו, היקף מפרק יד: 15 ס'מ וכן הלאה. ולכן ברצוני לדעת, האם ישנה דרך להגדיל נפח או מסת גוף / שריר על מנת להגיע לרמת היקפים ורוחב גוף כבנאדם בן גילי? אשמח לקבל את דעתכם... בכבוד ותודה יניב

קרוב לוודאי שלא בהנחה שהבדיקות שלך תקינות

06/07/2020 | 10:39 | מאת: יניב

איזה בדיקות או פרמטרים אני צריך לבדוק בשביל לדעת אם הן תקינות? האם מכון כושר יוכל להגדיל מסה במימדי הגוף?

TSH טסטוסטרון והורמון גדילה וכיוב ככמובן שלא ניתן לשפר צמיחה לגובה אלא מסת שריר ושומן. חדר כושר בוודאי מסייע להגדלת מסת השריר והקטנת רקמת שומן ותזונה נכונה במגבלות הקיימות

06/07/2020 | 14:15 | מאת: יניב

אני מודע לזה "שפספסתי" את נושא הגובה, אבל אני אכן מעוניין לשפר את נושא המסת שריר ושומן בשביל מבנה רחב יותר אעשה את הבדיקות הנ"ל אם לא עשיתי בעבר. תודה רבה על עזרתך.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת