האם זה נחשב לטרום סכרת?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/06/2020 | 21:18 | מאת: ענבר

ערב טוב, אני לפני טיפולי ivf(עקב pco) בפרופיל הורומונלי יצא גלוקוז103 לאחר מכן עשיתי העמסת סוכר75 תוצאה בצום 93 תוצאה שעתיים לאחר שתיית הסוכר70 a1c יצא 4.3 האם זה נחשב לטרום סוכר והאם כדאי להתחיל לפני הטיפולים. כי הבנתי שחוסר איזון בסוכר גורם למומים. תודה רבה.

ענבר שלום רצוי לבצע שבוע מדידות סוכר בגלוקומטר ואז להחליט אם את זקוקה לטיפול, במקביל לפנות לדיאטנית ולעשות ספורט

27/06/2020 | 19:46 | מאת: המשך

שאני בודקת סוכר בבית במכשיר יוצא לי בטווח 82-89.. לעומת בדיקות דם שיוצא לפעמים 90+ ולעיתים סביבות 100

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת