ערך גבוה של תוצאות ובדיקות תקינות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/06/2020 | 11:50 | מאת: יוסי

נמצא לי בבדיקות דם ושתן ערכים גבוהים של קורטיזול ופרולקטין קורטיזול 1005 ופרולקטין ערך זהה פחות או יותר כמו של הקורטיזול בשני המקרים עשיתי בדיקות בעניין הקורטיזול עשיתי בדיקת שתן לקטכולאמינים שכוללת בדיקה נרחבת של כול מה שקשור לזה וזה יצא תקין עשיתי גם מבחן דקסמטזון שהיה תקין בעניין הפרולקטין עשיתי את כול בדיקות הדם שקשורות לזה של כול ההורמונים וזה יצא תקין כמו גם אם אר איי ראש שבדק את כול הראש והתמקד באוכף הטורקי שיצא תקין אם הכול תקין מה יכול להביא לערכים גבוהים כאלו של קורטיזול ופרולקטין ? האם צריך לעשות משהו אם הערכים הם 1000 וקצת ? שכמו שאמרתי בדיקות תקינות. מה ערכים גבוהים כאלו יכולים לגרום ?

יוסי שלום הרבה דברים מעלים קורטיזול ופרולקטין- סטרס, ביצוע הבדיקה קרוב לשינה, הורמונים, תרו]פות פסיכיאטריות ועוד ועוד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת