עירוי אקלקסטה לבריחת סידן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

18/02/2020 | 08:56 | מאת: קרוליין

אתמול אמא שלי עשתה חיסון לבריחת סידן וקיבלה תופעות לוואי אחרי העירוי לקראת הערב הרופאה שאמרה לה לעשות את החיסון לא הזהירה אותה מהתופעות לוואי שבאו בעקבות העירוי איך רופאה עושה כזה לא מזהירה מהתופעות החמורות שבאותו בעקבות העירוי חום הקאות צמורמרת וכאבים באמצע הגב שאמא שלי לא יכולה לזוז לא יכולה לקום מהמיטה לא יכולה לעשות כלום היה אצלה רופא ממרלמ שאמר לקחת אופטלגין ועם יש החמרה ללכת למיון גם דברתי עם רופאת משפחה שאמרה לחכות עד הצהריים אם אין שיפור לגשת למיון מה את אומרת לעשות במצב כזה כי אמא שלי סובלת מכאבים

קרוליין שלום אם מדובר בזריקה אקלסטה אז שכיח שיש אחרי הזריקה מחלת חום קלה למשך מספר ימים אבל אם יש ספק, יש לפנות לרופא המטפל לשלול מחלה אחרת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת