TSH גבוה בתחילת ההריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/02/2020 | 11:47 | מאת: דנית

שלום, בת 37, הריון שני וספונטני לחלוטין, שבוע 6 בבדיקות דם TSH 8.41 FT4 16.4 מטופלת בקביעות באלטרוקסין עקב תת פעילות, 600 מ"ג בשבוע (ראשון עד חמישי 100, שישי שבת 50) קבעתי תור לאנדוקרינולוג אך זה רק בעוד מספר ימים, ובינתיים אני מפחדת על נזק לעובר וגם מרגישה עייפות מאוד גדולה. האם כדיא להגדיל את המינון עד לפגישה עם הרופא? בכמה? תודה רבה רבה מראש, דנית

דנית שלום קרוב לוודאי שלא ייגרם נזק בכמה ימים. הייתי מעלה את המינון השבועי שלך ל 800 מיקג לשבוע עד הפגישה עם הרופא

14/02/2020 | 15:00 | מאת: דנית

תודה רבה!

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת