בדיקות קטכולאמינים בשתן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/01/2020 | 11:35 | מאת: פ.ב.

שלום, אני חצי שנה אחרי ניתוח הסרת אדרנל בגלל תסמונת קושינג. מזה כחודש לא לוקחת סטרואידים. נעשתה לי בדיקת שתן 24, מה אומר התוצאות האלו - Dopamine - 363 (טווח 0-400) Epinephrine - מתחת לסף הגילוי Norepinephrine - 55 (טווח 0-80). האם זה מסביר את זה שהשיער עדיין לא צומח לי (המחלה שינתה לי לגמרי את השיער, והוא לא משתפר, ולא צומח בכלל) האם השיער אמור לחזור לצמוח? תודה!

שלום האיסוף תקין ואין קשר לתסמינים שציינת. ייתכן וזו השפעה של הקושינג. מציעה להיות במעקב של האנדוקרינולוג שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת