רמת סידן בדם גבוהה וPTH נמוך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/01/2020 | 18:31 | מאת: מאור

שלום, עשיתי כמה בדיקות של סידן בדם, התוצאות היו 11.1,10.6,10.7. עשיתי בנוסף גם PTH והתוצאה הייתה נורא נמוכה, 5.95. מגיל קטן יש לי רמת סידן גבוהה אך אין לכך השלכות מיוחדות או סימפטומים למשהו מסויים. פשוט אני כרגע בצבא וראו שיש לי רמת סידן גבוהה אז שלחו אותי לבדיקת PTH וטיפה נבהלתי כי הPTH יצא ממש נמוך. יש מה לדאוג? ומה אפשר לעשות בנידון ?

מאור שלום אין סיבה לדאגה אך יש להשלים בירור

22/01/2020 | 10:06 | מאת: מאור

תודה על התשובה המהירה, אשלים בירור אבל בטוח שאין סיבה לדאוג ? כי אני בן אדם ממש לחוץ בקטע של רפואה...

כנראה שלא אם זה הרבה שנים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת