בחור בן 30 נוטל ציפרלקס מס שנים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

30/11/2019 | 21:43 | מאת: טל

עקב גלי חום וכו נשלחתי לב.דם הורמונליות.נימצא שפרולקטין בגבול הנורמה אבל הגבוה המקסימךי(אם 400 זה הגבול אז יצא 395)טוסטרון נמוך בגבול התחתון 6.האם דוסטינקס יכול להתאים לטיפול להורדת הפרולטין ואיזון הטוסטרון?ציפרלקס ידוע כמעלה פרולקטין?אבקת חלבון?איזה אופציה טיפולית..בחור בן 30 שוקל כ90 קילו.

טל שלום הטסטוסטרון נמוך ודרש בגילך ברור. מאחר והפרולקטין תקין, דוסטינקס הוא כנראה לא הטיפול.ות לאנדוקרינולוג

01/12/2019 | 13:36 | מאת: טל

האם הזריקות זה יותר אפקטיבי?וההורמון יכול להיות נמוך בגלל נטילת ציפרלקס שנים?אבקת חלבון ששותים?

ציפרלקס לא מוריד טסטטוסטרון. לגבי אבקת חלבון צריך לבדוק טוב מה היא מכילה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת