מאוד מאוד דואגת וחרדה בבקשה!!!!;!!!

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/11/2019 | 14:01 | מאת: רונית

שלום בת 39. עקב כאבי רגליים ושבר בשן בדיקות דם העלו: pth 43.4 קלציום 9.2 וesr 51. נשלחתי לאולטרסאונד של הבלוטות שיצא תקין. הרופא אמרה שהראומטולוג אמר לה שיש צורך בבדיקה נוספת שמצריכה אישור מיוחד מה זה יכול להיות? מה הבדיקה? מה עושים במצב כזה?????? תודה רבה

רונית שלום אין לי מושג, אולי מדובר ב B6 אולי לא..כדאי לברר עם הרופאה

25/11/2019 | 18:49 | מאת: רונית

המשך. רציתי אבל לשאול מה את חושבת על המדדים הללו. האם הם חמורים? מה עושים? לא רק איזו בדיקה...... תודה רונית

הסידן תקין וגם ה PTH שתלוי בעיקר ברמת ויטמין די שלא צרפת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת