גידול שפיר בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/11/2019 | 15:57 | מאת: גולי

עוקבת מזה כשנתיים אחרי קשרית באונה הימנית שבבלוטת התריס, 2 ביופסיות יצאו תקינות, השבוע לאחר us הגידול גדל ל2.7 ס"מ. הרופא אמר לשקול ניתוח ולא לעשות עוד ביופסיה. האם חובה לנתח או שאפשר להמתין? האם יש מקרים בהם הגידול הצטמצם או נעלם? תודה

גולי שלום חסרים לי נתונים בכדי לענות לך אבל לרוב גידולים לא מצטמקים או נעלמים. עם זאת, יש היום שיטות שונות לטיפול בקשריות שפירות שאינן ניתוח. מציעה לפנות לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת