אסטרדיול גבוה וגניקומסטיה לאורך הרבה שנים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

03/11/2019 | 17:05 | מאת: ירון

שלום רב. אני בן 39, בעבר סבלתי מבעיות של טסטוסטרון נמוך ודיכאון. יש גם גניקומסטיה קלה כבר כמה שנים (או אולי היא הייתה מאז הצבא בערך). בבדיקות דם הורמונליות שביצעתי לאחרונה דווקא טסטוסטרון תקין ושאר ההורמונים תקינים אבל רמות אסטרדיול גבוהות 99pcg . אינני נוטל תרופות כלשהן וסובל בעיקר מהפרעות שינה וממבוכה בגלל הגניקומסטיה. ברצוני לדעת מה יכול להוביל לכך וכן היכן לחפש אנדוקרינולוג מתאים? תודה מראש, ירון

ירון שלום אני חושבת שכדאי חעבור בירור מסודר. גם טסטוסטרון נמוך וגם אסרדיול גבוה גורמים גניקומסטיה ויש לברר את הסיבה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת