טיפול בהורמון T3. בנוסף ל:אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/09/2019 | 22:59 | מאת: נטע

אני בת 51. מטופלת באלטרוקסין מגיל 25. עקב תת פעילות של הבלוטה. [לא מחלת השימוטו]. עקב עייפות רבה פניתי לרופא שהמליץ לי לאחר בדיקות דם שבהם תוצאת הtsh,תקינה. [בטווח הנמוך של הנורמה] אולם באופן עקבי תוצאות של T3 יצאו נמוכות.: [3.89] בבדיקות דם בבית החולים אסותא. בנוסף הוא המליץ לי לקחת תוסף לבלוטת יותרת הכלייה. dhea. האם הטיפול נשמע סביר. תודה

נטע שלום לרוב כשלוקחים אלטרקוסין (שהוא T4) ה T3 נמוך. האם הלכת לאנדוקרינולוג?

01/10/2019 | 09:29 | מאת: נטע

שלום. הרופא מתמחה במחלות כאב כמו פיברומיולוגיה. הT3 תמיד יותר נמוך מה T4? האם אין משמעות לשיפור תחושת העייפות כאשר הT3 שלי יהייה יותר גבוהה בתוך הנורמה? תודה

לא תחת טיפול באלטרוקסין, מציעה לפנות לאנדוקרינולוג שזו המומחיות שלו ולא לראומטולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת