תופעות לוואי לאחר הזרקת נבידו

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/09/2019 | 22:05 | מאת: אביב

שלום, אני בן 40. עקב חוסר חשק מיני וטסטוסטרון כללי שנע בין 6 ל12 מדי שנים רבות, הוצע לי טיפול בנבידו. 8 ימים לאחר ההזרקה התחלתי להרגיש חשק מיני התחלתי אך מיד יומיים אחר כך ועד עכשיו אני סובל (כבר שבוע כמעט) ממגוון עצום של תופעות לוואי (לא כולן בו זמנית וחלקן במידות פחותות) ואיני יודע מה עלי לעשות: די שכיחים - כאב בטן, כאבים במפשעה, כאבי אשכים, השתהות לפני השתנה, שפיכה מועטה ביותר, עצירות, חום פנימי בכל הגוף, דפיקות לב מואצות, יובש בפה כאבי ראש (פחות שכיח), סחרחורת (שכיח חלקית) בבקשה ממך אשמח לעצה. האם לא ליטול בשום אופן את הזריקה השניה בעוד 4 שבועות? תודה רבה

אביב שלום מציעה שתפנה לרופא שהמליץ לך על הטיפול כפי שכתבתי בעבר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת