תופעות לוואי לאחר נטילת נבידו

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

09/09/2019 | 22:40 | מאת: אביב

שלום, אני בן 41. עקב טסטוסטרון נמוך (8 בממוצע) וחוסר חשק מיני במשך שנים, הוחלט עם האנדוקרינולוג טיפול בנבידו. נטלתי לראשונה זריקה לפני 10 ימים אך ב3 הימים האחרונים אני מרגיש כאבי בטן ועצירות, כאבי ראש, כאבים במפשעה ובאשכים וחום פנימי בגוף. האם יש לצפות שתופעות אלו יעברו מאליהן? יש לי כח סבל ואני רוצה למצות את הטיפול כי אובדן חשק מיני במשך שנים זה לא דבר קל בכלל. מה עושים בשלב זה, לאחר שכבר נטלתי את הזריקה? תודה רבה, אביב

אביב שלום לא בטוח שמדובר בתופעות לוואי לתרופה. מציעה להתייעץ עם הרופא שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת