אולטרסאונד מגן + צוואר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/09/2019 | 16:44 | מאת: אילנית

שלום עקב חשד לגויטר קל שלחה אותי רופאת משפחה לאולטרסאונד מגן + צוואר התשובה היא: ציסטה בגודל 1.2 ס''מ סאונה ימנית . קשרית ציסטית בגודל 0.2 ס''מ מסוג tirads2 סאונה שמאל השאר תקין. בת 59. מה זה אומר ? ומה המשך הטיפול? תודה

אילנית שלום ציסטות לרוב אינן ממאירות אבל ממליצה לגשת לרופא המטפל עם התשובה המלאה

03/09/2019 | 02:07 | מאת: אילנית

תודה אם לא צויין אז אין לי גויטר?או שציסטה מראה על גויטר? כמו כן, יש לי באזור ההלוואה מעט בליטה וכן כאבי גרון חזקים וקשיי נשימה מזה מספר חודשים לא עובר האם יש קשר לציסטה? וכן מה ההבדל בין ציסטה לבין קשרית ציסטה?

גויטר זו הגדלה של הבלוטה. לא נראה לי שיש קשר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת