ערכי סוכר תקינים בבוקר צום + לאחר ארוחת צהריים.

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/08/2019 | 15:27 | מאת: שרית

שלום. 1.מהם ערכי סוכר תקינים בבוקר לאחר צום לילה? 2.מהם ערכי סוכר תקינים כשעה לאחר ארוחת צהריים? תודה..

שרית שלום סוכר תקין בצום הוא 70-100 מג% ושעתיים אחרי אוכל עד 140 מג%

27/08/2019 | 14:52 | מאת: שרית

אני לוקחת מטפורמין 850 מ"ג פעמיים ביום, לאחר ארוחת בוקר ולאחר ארוחת ערב. בממוצע הערכים שלי הם: בוקר בצום: 115 שעתיים לאחר ארוחת צהריים: 125 האם זה אומר שיש לי תנגודת אינסולין בכבד ופחות תנגודת בשרירים\שומן ? זאת על סמך שהערכים בבוקר גבוהים ושעתיים אחרי ארוחת צהריים תקינים.

הסוכר שלך בצום גבולי, כלומר בערכים של טרום סוכרת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת