אקלסטה לאחר השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/08/2019 | 13:43 | מאת: בינדי

שלום רב, אני בת 66 חולת סכרת סוג 1.מטופלת במשאבת אינסולין.מקבלת גם טיפול לאוסטופורוזיס. עירוי של אקלסטה. לצורך טיפול שיניים עשיתי הפסקה של בערך שנתיים בקבלת העירוי. עברתי השתלה של 2 שיניים לפני 4 חודשים.השתלים נקלטו יפה. יש לי תור השבוע לקבלת העירוי של האקלסטה.האם 4 חודשים זה מרווח זמן מספיק כדי לחזור על העירוי?האם מחסור בויטמין די בעייתי לגבי קבלת העירוי? תודה וברכה.

שלום יש לוודא עם רופא השינים שהעצם החלימה וחובה לתקן את המחסור בויטמין די טרם העירוי

14/08/2019 | 14:20 | מאת: יובל

היי, ממליץ לך גם להתייעץ עם הרופא שלך לגבי נטילת סידן אמורפי. היתרון שלו הוא בכך שהוא נספג יותר מקלציום קרבונט רגיל ולכן יכול לסייע לך במקרה של האוסטאופורוזיס.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת