פרופיל הורמונים בן 30

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

12/08/2019 | 18:45 | מאת: נדב

שלום, אני בן 30, סובל מעייפות, חוסר בלבידו, ללא זקפת בוקר והזיקפה הרגילה חלשה. בעל עבר של גניקומסטיה (לאחר ניתוח פלסטי). האם יתכן ויאשרו לי טיפול בטסטסטרון (קראתי כי אין דרך אחרת לטיפול פרט לטסט' חיצוני). תודה רבה. להלן תוצאות בדיקת ההורמונים: בשנת 2018: Test total 3.87 ng/ml Test free 1.47 ng/ml Tsh 2.79 uiu/ml השנה 2019: Estradioal 29 pg/ml Test total 3.19 ng/ml Test free 1.31 ng/ml Tsh 1.03 iui/ml Lh 1.8 iui/ml Fsh 1.1 miu/ml Prolactin 8 ng/ml

נראה לי שהטסטוסטרון בנורמה אבל הנורמות הללו פחות מוכרות לי. מציעה לפנות לבירור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת