בלוטת התריס דופק גבוה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/07/2019 | 14:31 | מאת: מיואשת

שלום, אני בת 26 וחצי שנה שאני לא ישנה, כל הזמן קיים דופק גבוה במיוחד בשכיבה שלא נותן לי לישון. עשיתי בדיקת דם בבלוטת התריס יש סטיה קטנה 0.30. אני עם עבר סרטני הרופא שהייתי אצלו לא מוכן לטפל כי טוען שאין לו במה. אני לא ישנה אני מיואשת אני גמורה מזה בבקשה אשמח לתשובה מה עלי לעשות ולאן לפנות והאם תופעות כאלה יכולות להיות מבלוטת התריס ואולי יש רופא שכן יכול לעזור לי אני מיואשת . תודה רבה מראש

שלום לך TSH 0.3 זו תוצאה מאד גבולית. תלוי מה רמת ה T3 T4 ובדיקה חוזרת כדי לוודא מה המגמה. כ"F כדאי לעבור בירור לבבי אצל קרדיולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת