רמות גבוהות בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/06/2019 | 20:54 | מאת: אור

היי ותודה מראש. אני בן 26, בבדיקות הדם התקבלו הערכים 17 Oh Progesterone ערך 1.92 כאשר ערך תקין הוא בין 0.01 ל1.60 ו Cortisol-blood ערך 23.44 כאשר ערך תקין נע בין 4. 3 ל22.40. שאר הבדיקות, טסטוסטרון כללי 4.46 וProgesterone כללי 0.6 תקין. יש לציין שבדיקת הדם נעשתה בבוקר, לאחר צום. פניתי לבדיקות בעקבות עייפות וחולשה ולאחר שלא מצאו כלום בבדיקות הדם השגרתיות הפנו אותי לבדיקות יותר מקיפות.. אשמח לדעת מה אומרות הבדיקות הנ"ל, תודה!

אור שלום מה היחידות של הטסטוסטרון? נראה לי נמוך

01/07/2019 | 01:51 | מאת: אור

תודה על התשובה המהירה. Testosterone Total נמדד במרפאה שלי בng/ml

צריך לבדוק מה הנורמות, נשמע לי תקין

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת