הוספתי חידוד קל אבקש לפרסם את הנוסח הנ"ל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/06/2019 | 07:45 | מאת: עמנואל

ד"ר שלום אני בחורה בת 39 כ5 חודשים לאחר לידה. בחודשיים האחרונים סובלת מנשירת שיער קיצונית ביותר ובנוסף בצקות בעפעפיים עליונים בשתי העיניים. הופניתי לבדיקות דם מקיפות והכל יצא תקין מלבד TSH 4.83 T4 12 Thyroid Peroxidase Ab גדול מ1300 חשוב לי לציין כי לפני חודש וחצי ערכתי בדיקת דם TSH שהערך היה 3.62 וכך גם כל בדיקות בלטות התריס הקודמות שנערכו אחת לכמה חודשים היו תקינות. מלבד כעת כמובן. מה את מציעה לי לעשות? האם לקחת טיפול תרופתי? להיות רק במעקב? מה ההשלכות? אשמח לאינפורמציה מלאה. אני מודה לך מקרב לב.

עמנואל שלום תפקוד הבלוטה עדיין בנורמה ולכן נדרש מעקב בלבד בשלב זה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת