נקודות חן וחסר הורמונלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

30/04/2019 | 11:35 | מאת: שי

שלום רב לך. אני גבר בן 38. ידוע כי בהריון, נשים לעיתים נוטות לפתח יותר נקודות חן, או שנקודות חן קיימות, עוברות שינויים(צבע בעיקר). הסיבה היא "הורמונלית". שאלתי היא כזו: קודם כל- מדוע זה קורה מבחינה הורמונלית לנשים? שנית וחשוב מכך- האם ישנו גם תהליך דומה שיכולים לעבור גברים עם חסר בהורמונים מסויימים בגוף? כאחד שחסר לו טסטוסטרון, lh, fsh, בלוטת התריס בתת פעילות(נוטל רק אלטרוקסין לאיזון הבלוטה ולא שום דבר אחר לחסרים האחרים) וכאחד שבעל נקודות חן רבות ומשגשגות. הודה לך אם תנסי לפרט לי במידה וכן יכולה להיות השפעה הורמונלית לחסרים כמו שלי ולשגשוג מלנין, או נקודות חן.

שלום לא מוכר לי

30/04/2019 | 14:46 | מאת: שי

מדוע בעצם נשים בהריון חוות התכהות ושינויים בשומות מבחינת שינויים ההורמונליים?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת