מחלת קושינג, עודף ACTH וסטרואידים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/02/2019 | 19:27 | מאת: נדיה

מחלת קושינג לאחר בדיקת MRI, וכל הבדיקות ההורמנליות, וסימנים חיצוניים, נמצא גידול קטן בהיפופיזה, ואובחנה מנחלת קושינג. פורום היפופיזה בבי"ח איכילוב החליט על ניתוח להסרת הגידול. השאלה היא האם אין טיפול אחר שיכול לעזור ללא תופעות לוואי. אני סובלת מאוסטאופורוזיס קשה, Small fiber neoropaty מאובחן בעזרת ביופסיה, צליאק, ועוד. תודה נדיה

נדיה שלום הטיפול המיטבי במחלת קושינג הינו ניתוח אך מאחר ואין לי את כל הנתונים לפניי, מציעה לשאול את השאלה את הרופאים שמטפלים בך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת