טיפול בטסטוסטרון בבן 31...

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/02/2019 | 13:39 | מאת: רומן

שלום, בן 31. עקב חשק מיני נמוך מאד וירידה בתדירות הזקפות (ערך טסטוסטרון טוטאל 12) האורולוג שוחח עמי על אופציה של טיפול בטסטוסטרון (עוד לא עשיתי בדיקת זרע). שאלותיי - 1. מה הסיכוי שהדבר יביא לעקרות זמנית? 2. מה הסיכוי שהדבר יביא לעקרות קבועה (האם במידה ואפסיק את הטיפול לאחר שנה - ספירת הזרע שלי תחזור למקומה לפני תחילת הטיפול?)? 3. מה הם הסיכונים הנוספים? מה אני צריך לדעת? תודה רבה

רומן שלום טיפול בטסטוסטרון פוגע בפריון ולכן לא מומלץ בגבר בגילך.ממליצה לפנות לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת