נוגדנים ורמות סוכר בדם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/02/2019 | 13:22 | מאת: בר ה.

שלום ד"ר. אם בבדיקות נמצאו לי נוגדים AB משני הסוגים, ובנוסף אני מקפיד לשמור על תזונה אך לאחרונה רמות סוכר בצום 109-110, ושעה אחרי האוכל 164: האם בוודאות אני מפתח סוכרת מסוג 1 והיא למעשה כבר על סף התפרצות ויש לי צורך מיידי באינסולין? או אולי שהדבר מתפתח וממש בקרוב יהפוך למחלה עצמה? או מה מצבי. תודה, יואל (גבר בשנות ה20 לחייו)

שלום רב קיום נוגדנים לא תמיד מצביע על מחלה או התפתחות מחלה.עם זאת רמות הסוכר שלך גבוליות . אין לי מידע נוסף. מציעה לפנות לרופא המטפל

10/02/2019 | 18:26 | מאת: המשך השאלה

איזה עוד מידע נוסף יעזור? אני אשמח לסייע ולתת מידע. כאמור, גילו אצלי נוגדנים בדם. רמות הסוכר שלי לאחר דיאטה דלת פחמימות בצום הן לרוב 94-102, אך בשלושה ימים האחרונים לצערי הן 110. שעה לאחר אוכל 164 ושעתיים לאחר אוכל 94. כמו כן, לאחר ארוחת צהריים היה 124. אם יש נוגדנים, משמע הם הורסים את הלבלב, לא? אחרת מה משמועתם? אשמח לתשובה מפורטת, תודה ד"ר!

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת