בלוטת התריס מחלת גרייבס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

04/02/2019 | 18:59 | מאת: NOT_FOUND

לפני כ 10 חודשים כרתו לי את בלוטת התריס (כריתה מלאה), בעקבות מחלת גרייבס בלתי נשלטת ע"י כדורים. מאז אני מאוזנת עם תירוקסין. בבדיקת tsi נמצאו ערכים של 4186. הכיצד ומה עליי לעשות?

שלום רב מדובר בנוגדנים שמעידים על קיום מחלת גרייבס. ניתן להתעלם אלא אם יש בלט עין ואז יש לפנות לרופא עינים

05/02/2019 | 21:13 | מאת: NOT_FOUND

אני כבר אחרי השלב של הבלט בעין. וכמו שכתבתי הוצאנו את הבלוטה כדי להרגיע את הסימפטומים של הגרייבס. הביפור נמשך כבר שנתיים וחצי. השאלה אם רמת tsi כל כך גבוהה לא מסוכנת? כי אני סובלת משילשולים קבועים וכאבי ראש עמומים וכאבי שרירים. האם יש קשר?

שוב, אם אין כרגע בלט עין, אין משמעות לרמת הנוגדן

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת