רמות סוכר חורגות בצום בלבד

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/01/2019 | 20:23 | מאת: חיים

שלום בן 46 מזה 8 שנים רמות סוכר בצום בין 99 ל 110. ערכי A1C תקינים על 5.4%. בדיקות ביתיות שעתיים לאחר האוכל תקינות בין 100 ל 120 לכל היותר. בדיקות בצום 9 שעות בין 96 ל 99 אבל בתום 12 תמיד מעל ל 100. גם בבדיקה ביתית, 4 שעות לאחר הארוחה בין 83 ל 93 לכל היותר, אבל בבוקר לאחר תום, מעל ל 100 תמיד. למעשה ככל שאני צם יותר זמן, רמות הסוכר עולות. לאחר צום של 24 שעות תוצאה 122 בבדיקה ביתית! מה זה יכול להיות? אני רזה עוסק בספורט ונמנע כמעט מפחמימות. האם זה טרום סוכרת? מה ניתן לעשות בכדי למנוע סוכרת מעבר למה שאני עושה ולא עוזר? שני ההורים עם סוכרת סוג 2 מגיל 50 לערך. לי זה נראה כי אין לי בעיית תנגודת אינסולין, אבל משום מה הכבד שלי מייצר קלוקוז בצום באופן חריג. אשמח לעצה... תודה

חיים שלום מציעה לך לנסות ארוחת לילה של פחמימה ושומן בכדי להוריד את הרמות בצום

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת