תוצאות בדיקה.........

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

08/01/2019 | 09:56 | מאת: בחורה

שלום בת 30 יש לי תת פעילות מגיל 11 תורשתי מ אמא מטופלת תמיד בתרופה לאיזון הבולטה..בבדיקה אחרונה דם לפני שבועיים Tsh 0.03 T3 6.7 T4 21.4 נוטלת יוטרקס 10 כדורים של 100 בשבוע לאחרונה אני מרגישה חנק וקשי נשעמה ותמיד יש לחי מוגבר הרופא משפחה הפנה אותי לבדיקה אולטרסןנד אנא מצרפת התשובה ואשמח לחוות דעת וה אני מאוד מודאגת אשמח הסבר לתהליך שאני צריכה לעבור תודה מראש

שלום רב ה US תקין מבחינת בלוטת התריס. לגבי מינון היוטירוקס יש להפחיתו

08/01/2019 | 12:58 | מאת: המשך

מה לגבי התוצאות האחרות שח בלוטת המגן אשמח להסבר

08/01/2019 | 13:00 | מאת: בחורה

מה עם התוצאות והסיכום אשמח להסבר

קראי בבקשה את תשובתי

כתבתי, להפחית מניון יוטירוקס, את ביתר טיפול

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת