טרוליסיטי 1.5 שימוש לירידה במשקל בלבד

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/12/2018 | 22:38 | מאת: שאלה חשובה!!

שלום... אני סובלת מעודף משקל .. יש איזה פירסומת בטלויזיה לאחרונה על "ירידה ועליה במשקל כמו יויו -שאל את הרופא " היום הייתי אצל רופא המשפחה שלי וטענתי לפניו שאינני מצליחה לרדת במשקל ושדיאטות לא מחזיקות מעמד אצלי וגם עברתי ניתוח שרוול לפני 7 שנים ושאלתי על הפירסומת הזו בטלויזיה .. הוא המליץ לי על טרוליסיטי 1.5 מ"ג במזרק פעם בשבוע .. אחרי שאני מעיינת בעלון של התרופה אני רואה שזה תרופה לסכרת בכלל .. אין לי סכרת אף פעם לא היה לי מלבד בהריון השני שלי והיא נעלמה כלא הייתה מייד אחרי שילדתי .. השאלה שלי היא האם התרופה הזו מיועדת גם למי שלא סובל מסכרת בכלל אלא רק למטרת ירידה במשקל .. והאם היא בטוחה לשימוש .. קצת מודאגת.. אודה למענה מהיר

שלום לך טרוליסיטי היא תרופה ממשפחת GLP1A שמיועדת בראש וראשונה לטיפול בסוכרת, ועשויה להביא לירידה קלה במשקל. היא די וותיקה בשוק ודי בטוחה לשימוש

16/08/2022 | 08:19 | מאת: לירז

היי לקחתי טרלוסיטי 1.5 ללא בקרה של רופא פעם ראשונה ומרגישה קצת לא טוב חולשה בחילה הבטן מתהפכת האם המינון הגבוה קשור לזה ואולי הייתי צריכה מינון נמוך ? ומה עושיפ במקרה הזה ?

אלו תופעות לוואי ידועות שלרוב חולפות מהר, יש להתייעץ עם הרופא שהמליץ על הטיפול או עם רופא המשפחה ולוודא שאינך מתייבשת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת